Avrupa İtalya Otel Rehberi Roma

Roma'da Kalınacak Temiz, Güzel ve Ekonomik Bir Otelro

AMOR B&B ROMA

Roma’da kalmak için Vatikan bölgesinde temiz ve güzel bir B&B tarzı otel bulduk. Roma’da pahalı oteller Spagna ve Trevi Çeşmesinin civarında bulunurken makul fiyatlı oteller de Termini ve Vatikan bölgesinde yer alıyor. Metro’ya yakın olduktan sonra Termini veya Vatikan bölgesinde kalmanın hiçbir sakıncası yok. Vatikan’da kalırsanız Vatikan’a gidiş geliş kolay ve biraz daha güzel bir ortamda oluyorsunuz.

Bizim bulduğumuz otel booking.com sitesinden 9 not aldığı için beklentilerimiz yüksek gittik.

roma-amor-b&b

Gerçekten de beklentilerimiz karşılar düzeyde bir ilgi ve servis bulduk. Her sabah odamıza George tarafından getirilen sıcak ekmekli taze meyve sulu kahvaltılar tatil keyfimize bir de yatakta kahvaltı imkanını kattı.


Superior odalar caddeye bakıyor. Caddeye bakan oda tavsiye ederim. Boşluğa bakanların manzarası hiç de iç açıcı değil çünkü. Dışarıdan bakıldığında da otele hiç benzemeyen bu bina, 5 katlı bir apartmanın iki katında faaliyet gösteriyor.

Otel A metro hattı üzerinde bulunan Ottaviano metro durağının hemen yanındaydı. Zaten metro durağına yakın olması da tercih sebeplerimizden biriydi. Otelden çıktığınızda A metro hattına binip 5-15 dk’da merkez sayılabilecek Piazza Poppolo, Spagna veya Trevi Çeşmesi gibi duraklara ulaşabiliyorsunuz.

roma-amor-b&b-2

Ayrıca Vatikan müzesine 5 dk San Pietro kilisesine ise 10 dk yürüyüş mesafesinde. Otelin bulunduğu bölge gece güvenli gözüküyor. Biz her gece geç saatlerde gelmemize rağmen bir terslikle karşılaşmadık

Otelin geceliği iki kişi oda fiyatı 120 EUR civarına gelmişti. Otelin kendi sitesinden alırsanız en iyi fiyatı bulabiliyorsunuz.

  • Roma’da toplu taşımayı öğrenmek için buradaki adrese göz atabilirsiniz.
  • Roma’da Melekler ve Şeytanlar Turu yapmak için buradaki adrese göz atabilirsiniz
  • Roma’da yerel tatları denemek için buradaki adrese göz atabilirsiniz.

Hakkımızda Eren Evren

Eren Evren, İzmir ve İstanbul'da serbest avukatlık yapmakta ve bir avukatlık ofisini yönetmektedir. Boş zamanlarında gezi yazıları okumakta ve uçak bileti fırsatlarını kovalamaktadır. Bulduğu her fırsatı yurt dışında gezerek değerlendirmektedir.

Web Site Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube

Bir Yorum

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz asla paylaşılmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *