bumads

Meyhane Sisim’den Müdavim Günleri

 

dusuk_coz_sisim_meyhane_konsept_75

 

#sisimdebizdensin

Hafta içi her gün Sisim Müdavimlerine 4 mezeye 1 meze de Sisim’den hediye!

2012 yılından beri müşterilerine sunduğu hizmet ve lezzet ile İzmirlilerin müdavimi olduğu Meyhane Sisim, misafirlerine teşekkür etmek için hazırlamış olduğu Müdavim Kartını ve Müdavim günlerini tanıttı bu geceki etkinlikte,

Gecede yapılan tanıtımda; meyhane kültüründe yer alan paylaşma ritüelinin sembolü olarak “Meze” gösterildi ve müdavimleri daha lezzetli anları paylaşmak adına bu çıkış noktasından hareketle yakında hayata geçirilecek olan “müdavim kart” projesini anlattılar.

Müdavim Kart kampanyasında; Meyhane Sisim; Müdavim Kart sahiplerine hafta içi her gün sipariş ettikleri 4 meze için 1 meze hediye ediyor. Müdavim Kart sahipleri her aldıkları 1 hediye meze için kartlarını işaretletiyor olacaklar.

B_HfwIqVIAAxWj_

Meyhane Sisim’in bu projesini tanıtım gecesine İzmirli müdavimlerine bu uygulamasını duyurmak için yapmış olduğu bu etkinliğine katılan; Bahar Akıncı, Nur Karaata, Süleyman Çapa, Özge Doğan, Kemal Kadirhan, Sedef Bengü Özsoy, Engin Kaban, Behiye Yaltırık, Eren Evren, Ozan Ilgınoğlu ve Kemal Kaya Müdavim Kartlarını alırken aynı zamanda Meyhane Sisim’in lezzetli mezelerinin keyfine vardılar.

toplu fotograf (2)

Davetli isimler, yemek daveti süresince sosyal medyadan #sisimdebizdensin etiketi ile yaptıkları paylaşımlar aracılığı ile takipçilerine de Meyhane Sisim Müdavim Kartı kazanma şansını tanıdılar!

Hakkımızda Eren Evren

Eren Evren, İzmir ve İstanbul'da serbest avukatlık yapmakta ve bir avukatlık ofisini yönetmektedir. Boş zamanlarında gezi yazıları okumakta ve uçak bileti fırsatlarını kovalamaktadır. Bulduğu her fırsatı yurt dışında gezerek değerlendirmektedir.

Web Site Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz asla paylaşılmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *