Amerika Birleşik Devletleri Otel Rehberi Washington

Washington Gezi Notları: 3- Washington’da Otel Tavsiyesi

Amerika’nın başkenti Washington otel bakımından zengin bir şehir. Ancak Washington Amerika’nın başkenti olduğu için oteller genelde iş seyahati için dizayn edilmiş, odalar çok büyük değil ancak yazıcılardan, toplantı odalarına, hızlı internetten lounge salonlarına kadar hizmet bulabiliyorsunuz.

club-quarters-washington-lounge

Oteller Beyaz Saray’a yakın oldukça fiyatları da o derece artıyor.

Biz 3 koca bavul bir bebek arabası ve iki buçuk kişi Washington’da otel bulmakta önce çok zorlandım ama iki gece geçirecek olmamız sebebi ile aslında çok da büyük bir oda bakmıyordum, ne de olsa son duraktı Amerika’da bizim için.

club-quarters-washington-lounge.jpg club-quarters-washington-.jpg 73369393-2.jpg club-quarters-washington-metro.jpg club-quarters-washington-imkanlar.jpg club-quarters-washington

Club Quarter’s Hotel de Beyaz Saray’ın iki blok arkasında yer alan aslında işadamları için dizayn edilmiş güzel bir otel.

Geniş bir caddenin üzerinde yer alıyor ve Farragut Square West Metro İstasyonu’nun tam üzerinde yer alıyor. Fakat bu istasyonu hafta sonu kapatıyorlar ama sonraki çıkış 200-300 mt uzakta sorun yok.

club-quarters-washington-metro

Farragut West istasyonundan Mavi, Kırmızı ve Turuncu hatlara binip bir çok noktaya rahatlıkla ulaşmak mümkün.

Ayrıca Faragut Square otobüs durakları da 100-200 mt uzakta. Bu sayede Metro’nun ulaşamadığı yerlere de ulaşmak mümkün.

Odalar evet çok büyük değil, Ancak yatak rahat , TV kanalları sayıca yeterli, İnternet ise hızlı idi.

club-quarters-washington-oda

Kahvaltıyı otelden almadık bu sebeple bir yorum yapamayacağım ancak otel kahvaltıcılar bölgesinde yer alıyor. Fakat bunların çoğu haftasonları kapalı. Biz kahvaltılarımızı tam karşıda yer alan Le Pain Quotedien isimli küçük kafenin kahvaltılıkları enfesti.

Otele Eylül ayında Cuma-Cumartesi geceleri için toplam 340 USD + Vergi ödedik.

Odada buzdolabı ile kahve makinesi ve çay-kahve vardı. Ayrıca soğuk içme suyu da hemen koridorda şişelenebilir bir şekilde bize sunuluyordu.

Otelin Booking puanı 8,4 yani ortalamanın üzerinde.

Washington’a yolu düşenlere ve çok uzun zaman geçirmeyecek kişilere tavsiye ederim.

#gezinafiyetle

Gezgin Avukat

Av. Eren Evren

Hakkımızda Eren Evren

Eren Evren, İzmir ve İstanbul'da serbest avukatlık yapmakta ve bir avukatlık ofisini yönetmektedir. Boş zamanlarında gezi yazıları okumakta ve uçak bileti fırsatlarını kovalamaktadır. Bulduğu her fırsatı yurt dışında gezerek değerlendirmektedir.

Web Site Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz asla paylaşılmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *