Avrupa Floransa Gezi Yazıları İtalya

Floransa Tadım Notlarım

JT Caffe

Yağmurun aniden şakır şakır bastırması ile Pitti sarayının tam karşısında sığındığımız ve bizi kovana kadar gerçekten de mahsur kaldığımız bir yerdi, normalde yazar mıydım bilemem ama gerek o yoğunlukta bize o kadar süre vermeleri gerekse de şef garsonlarınn güler yüzlü ve sıcakkanlı olması aldırmış olabilir listem

Yemekler derseniz, evet lezzetleri güzeldi ama porsiyonlar büyük değildi.

Birer Lazanya ve Bolonez Soslu Spaghetti ısmarladık. İkisinin de sosu aynı sadece makarnaları farklıydı.

İkisinden de memnun kaldık. Ama dediğim gibi porsiyonlar küçüktü.

Öncesinde masaya ikram olarak sundukları sıcacık ekmek ve acılı zeytinyağı ve balsamik sirke ise 10 numaraydı. yemeklerimiz geldikten sonra bile ekmeği banıp banıp yedik.

Son olarak  kalış süremizi uzatmak adın istediğim New York Usulü Chesecake de çok vavv değildi ama fena da değildi.

bu mekanı yazmak istememim sebeplerinden birisi de, mekanın çok turistik bir bölgede olmasına rağmen kalite ve hizmetlerinin çok da turistik olmadığını, Ponte Vecchio’dan geçtikten sonra Pitti sarayı civarında gezerken veya Boboli bahçelerinden dönerken uğrayabileceğiniz bir yer olduğunu anlatmaktı.

#gezinafiyetle

Gezgin Avukat

Eren Evren

Hakkımızda Eren Evren

Eren Evren, İzmir ve İstanbul'da serbest avukatlık yapmakta ve bir avukatlık ofisini yönetmektedir. Boş zamanlarında gezi yazıları okumakta ve uçak bileti fırsatlarını kovalamaktadır. Bulduğu her fırsatı yurt dışında gezerek değerlendirmektedir.

Web Site Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube

Bir Yorum

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz asla paylaşılmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *