Avrupa Belçika Brugge Otel Rehberi

Brugge'de Otel Tavsiyesi

Brugge’de tavsiye edeceğim otel bu defa biraz lüks.

Kempinsky Otel Dukes Palace, Brugge dükünün şatosuymuş. Daha sonra Kempinsky Otelleri tarafından alınıp restore edilmiş.

 

 

Otelin gecelik ücreti iki kişi için 200 EUR civarında ancak biz 4 ay önceden rezervasyon yaptırarak iki kişi delux odada 4 gece  için 550 EUR ödeyerek kaldık.

Otelin yeri Brugge’in tarihi merkezi olan Belfort/Belfry’e 300 metre mesafede.

 
 
 

Daha Büyük GörüntüleTren istasyonundan indikten sonra tek bir otobüs ile otelin yakınına gelebilirsiniz.
Odalarda kendimizi adeta Dük’ün misafiri gibi hissettik. Restore edilen odalarda eskiden sarayda kullanılan pek çok malzemeye de yer verilmiş. Odanın konforu en üst düzeydeydi.

Odalar genelde kahvaltı hariç satılıypr. Kahvaltı için ise kişi başı günlük 30 EUR civarında para istiyorlar ki çok gereksiz. Hemen dışarıdaki güzel kokuları takip ederek iki kişi 10 EUR’ya çok güzel kahvaltı yapabilirsiniz.

Ayrıca otelde minik de olsa bir SPA merkezi ve kapalı havuz var. Biz kullanmaya vakit bulamadık ancak soğuk havalarda sıcak bir havuz denenebilir.

Gerek yeri gerekse de odaların konforu bakımından Hem bir şatoda olduğunuzu hissediyor hem de Kempinsky’nin konforunu yaşayabiliyorsunuz.

Hakkımızda Eren Evren

Eren Evren, İzmir ve İstanbul'da serbest avukatlık yapmakta ve bir avukatlık ofisini yönetmektedir. Boş zamanlarında gezi yazıları okumakta ve uçak bileti fırsatlarını kovalamaktadır. Bulduğu her fırsatı yurt dışında gezerek değerlendirmektedir.

Web Site Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz asla paylaşılmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *