bumads Dubai Ortadoğu

Bayram'da Dubai ! Nasıl mı Olur ?

rdblu_ajaccio

 

Bu sitede hep bizim gezdiğimiz ve gördüğümüz yerleri yazıp bilgilerimizi paylaştık. Ancak bu defa gitmediğim fakat gitmeyi hep istediğim bir yer hakkında, öğrendiğim bir fırsatı paylaşmak istiyorum. Fırsat o kadar güzel ki, duyurmadan geçemedim.

En iyi kısa süreli tatillerin yanı başımızda olduğunu bazen göremeyiz. Oysa ki; kış ortasında güneşi bol sahillerden, sıcak ortamlara kadar  sayısız aktitiveye sahip bir yerde bayramı geçirmeyi kim istemez ki ? Hele bir de indirim fırsatı varsa …

Önümüzdeki Kurban  Bayramında Radisson Blu otelleri tam da aradığımız şeye sahip. Birleşik Arap Emirliklerinde kampanyaya katılan otellerde %30 gibi büyük bir indirim sunuyorlar.

1369345735847

Bundan sonra yapılacak tek şey hangi oteli seçmek.

Dubai; harika alışveriş merkezleri, uçsuz bucaksız sahilleri ve bol aktiviteleri ile bilinir. buraya gelenler genelde ne yapacağını, nereden başlayacağını bilemezler. Aileler için de mükemmel bir yer olan Dubai’de çocukları uyuttuktan sonra seçkin restoranlar ve sonrasında da hareketli bir gece hayatı vaad ediyor.

Harika alışveriş merkezleri, sonsuz sahilleri ve bol aktiviteleriyle bilinen Dubai’yi ziyaret edenler genellikle ne yapacaklarına karar vermekte zorlanırlar. Dubai, aileler için mükemmel bir yer ve çocuklar yattıktan sonra, seçkin restoranlar ve hala enerjisi olanlar için hareketli bir gece hayatı sunuyor.

1369345735946

Yas Waterworld ve Yas Marina Circuit’e sahip Yas Adası, havuz ve akşam kokteylleri ile aileler için her daim güzel bir tercih olmuştur.

Radisson Blu Resort Sharjah ise Ddha kültürel bir tatil ve aile dostu bir tatil yeri olarak yılın her döneminde popüler olan bir bölge. Otelin kendisine ait Hem özel sahili ve hem de yüzme havuzları ayrıca açık ve kapalı restoranları sayesinde rahatlatıcı bir tatil yapabilmek için çok uzaklara gitmeniz gerekmiyor.

RadissonBlu_RES_STNZQ_Exterior_904x195

“BAE’de Kısa Süreli İndirim”, BAE’deki tüm Radisson Blu, Radisson Royal ve Park Inn by Radisson otellerinde 18 Eylül 2014 ile 26 Eylül 2014 arası rezervasyonlar ve 12 Ekim’e kadar konaklamalar için geçerli olan bir tekliftir. Teklif, perakende standart oda fiyatı üzerinden yapılan %30 indirimdir.

Haydi tatile !

İndirim fırsatlarını bulmak için “BAE’de Kısa Süreli İndirim”, isimli sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

 

Hakkımızda Eren Evren

Eren Evren, İzmir ve İstanbul'da serbest avukatlık yapmakta ve bir avukatlık ofisini yönetmektedir. Boş zamanlarında gezi yazıları okumakta ve uçak bileti fırsatlarını kovalamaktadır. Bulduğu her fırsatı yurt dışında gezerek değerlendirmektedir.

Web Site Facebook Twitter Instagram Google Plus YouTube

Bir cevap bırakın

E-posta adresiniz asla paylaşılmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi *